ТЕРТ-БУТИЛ МЕТИЛ СУЛЬФІД CAS №: 6163-64-0; ChemWhat Код: 71435
Імена та ідентифікатори |
Назва продукту | ТРЕТ-БУТИЛ МЕТИЛ СУЛЬФІД |
Синоніми | 2-тіабутан, 3,3-диметил-; 3,3-диметил-2-тіабутан; метил-трет-бутилсульфід; сульфід, трет-бутилметил; ТЕРТ-БУТИЛ МЕТИЛ СУЛЬФІД; ТЕРТ-БУТИЛ МЕТИЛ СУЛЬФІД; Т-БУТИЛ МЕТИЛ СУЛЬФІД; МЕТИЛ ТЕРТ-БУТИЛ СУЛЬФІД |
CAS реєстраційний номер | 6163-64-0 |
Молекулярна формула | C5H12S |
Молекулярна вага | 104.21 |
EINECS | |
Інші номери реєстру | |
Імена IUPA, InChI, InChI Key, Canonical SMILES, І т.д.: | Імена IUPA, InChI, InChI Key, Canonical SMILES, І т.д. |
Хімічні та фізичні властивості |
Точка Кипіння | 101-102 ° C (світить) |
Щільність | 0.826 г / мл при 25 ° C (освітлено) |
Показник заломлення | n |
Точка займання | 25 ° F |
зберігання | Легкозаймиста зона |
Цвітість | Складно змішувати. |
Безпека та небезпеки(Коди та фрази) |
Коди небезпеки | F, Xi |
R Фраза | 11-36 / 37 / 38 |
S Фраза | 16-26-36/37/39 |
РИДАДР | ООН 1993 3 / PG 2 |
WGK Німеччина | 3 |
Клас зберігання | 3 |
Група упаковки | II |
Більше безпеки та небезпеки від PubChem | Сигнал, Повідомлення про небезпеку GHS, Коди запобіжних заяв тощо |
Література |
Література на PubChem | Посилання на синтез, Посилання на метаболіт тощо. |
Патенти |
Патенти на PubChem | Пов’язані патенти на цей виріб |
Транспортування, зберігання та використання |
транспорт | Немає інформації |
зберігання | Немає інформації |
Використання | Немає інформації |
Спектральні властивості |
Немає інформації |
Придбати реагент | |
Немає постачальника реагенту? | Надішліть швидкий запит на адресу ChemWhat |
Хочете бути вказаними тут як постачальники реагентів? (Платна послуга) | Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat |
Схвалені виробники | |
Хочете бути внесеним до списку схвалених виробників (потрібне затвердження)? | Будь ласка, завантажте та заповніть ця форма і надіслати назад до [захищено електронною поштою] |
Зверніться до нас за іншою допомогою | |
Зв'яжіться з нами для отримання іншої інформації або послуг | Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat |