Офіційне повне ім'я |
Рекомбінантний мишачий рецептор фактора некрозу пухлини типу II/TNFRSF1B (rMusTNFRII/TNFRSF1B) |
Послідовність |
|
Послідовність амінокислот |
VPAQVVLTPY KPEPGYECQI SQEYYDRKAQ MCCAKCPPGQ YVKHFCNKTS DTVCADCEAS MYTQVWNQFR TCLSCSSSCT TDQVEIRACT KQQNRVCACE AGRYCALKTH SGSCRQCMRL SKCGPGFGVA SSRAPNGNVL CKACAPGTFS DTTSSTDVCR PHRICSILAI PGNASTDAVC APES PTLSAI PRTLYVSQPE PTRSQPLDQE PGPSQTPSIL TSLGSTPIIE QSTKGG |
Синоніми |
|
Номер вступу |
P25119 |
GeneID |
21938 |
Підсумки |
|
Source |
|
Молекулярна вага |
Приблизно 25.3 кДа, один неглікозильований поліпептидний ланцюг, що містить 236 амінокислот. |
Біологічна активність |
Повністю біологічно активний у порівнянні зі стандартом. ED50, визначений за його здатністю інгібувати опосередковану TNF-альфа цитотоксичність у клітинах L-929, становить менше 2 мкг/мл, що відповідає специфічній активності > 500 МО/мг у присутності 0.1 нг/мл rMuTNF. -альфа. |
Зовнішній вигляд |
Стерильний фільтрований білий ліофілізований (ліофілізований) порошок. |
Формулювання |
Ліофілізований з 0.2 мкм фільтрованого розчину в PBS, pH 7.4. |
Ендотоксин |
Менше 0.1 ЄС/мкг rMusTNF RII/TNFRSF1B, як визначено методом LAL. |
Відновлення |
Ми рекомендуємо цей флакон коротко центрифугувати перед відкриттям, щоб вміст опустився на дно. Розведіть у стерильній дистильованій воді або водному буфері, що містить 0.1 % BSA до концентрації 0.1-1.0 мг/мл. Матеріальні розчини слід розподілити на робочі аликвоти та зберігати при температурі ≤ -20 °C. Подальші розведення слід проводити у відповідних буферних розчинах. |
Стабільність і зберігання |
Використовуйте морозильник для ручного розморожування та уникайте повторних циклів заморожування-розморожування.- 12 місяців від дати отримання, від -20 до -70 °C у комплекті.- 1 місяць, від 2 до 8 °C у стерильних умовах після відновлення.- 3 місяці, Від -20 до -70 °C у стерильних умовах після розчинення. |
посилання |
|
SDS-PAGE |
|
Паспорт безпеки (SDS) Завантажити |
Натисніть, щоб завантажити |
Технічний паспорт (TDS) Завантажити |
Натисніть, щоб завантажити |