М'ясні екстракти, яловичина CAS#: 68990-09-0; ChemWhat Код: 98189

Імена та ідентифікатори

Назва продукту М'ясні екстракти, яловичина
Синоніми М'ясні екстракти, яловичина; МАСОВИЙ ЕКСТРАКТ В СУХОМУ ГРАНУЛЯЦІЇ ДЛЯ МІКРОБІОЛОГІЇ; МЯСНИЙ ЕКСТРАКТ ДЛЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ; бактеріологічний; Екстракт яловичини; ЕКСТРАКТ З БУТИНКИ
CAS реєстраційний номер 68990-09-0
Молекулярна формула N / A
Молекулярна вага 0
EINECS 273-578-7
Інші номери реєстру
Більше ідентифікаторів на PubChem Імена IUPA, InChI, InChI Key, Canonical SMILES, І т.д.
М'ясні екстракти, яловичина CAS#: 68990-09-0

Хімічні та фізичні властивості

зберігання  Зберігати при + 15 ° C до + 25 ° C.
Цвітість  H2O: розчинний
PH 6-7 (20 г / л, H2O, 20 ℃)
Система реєстрації речовин EPA М'ясні екстракти, яловичина (68990-09-0)

Безпека та небезпеки(Коди та фрази)

Більше безпеки та небезпеки від PubChem Сигнал, Повідомлення про небезпеку GHS, Коди запобіжних заяв тощо

Література

Література на PubChem Посилання на синтез, Посилання на метаболіт тощо.

Патенти

Патенти на PubChem Пов’язані патенти на цей виріб

Транспортування, зберігання та використання

транспорт Немає інформації
зберігання Немає інформації
Використання Немає інформації

Спектральні властивості

Немає інформації

Придбати реагент

Немає постачальника реагенту? Надішліть швидкий запит на адресу ChemWhat
Хочете бути вказаними тут як постачальники реагентів? (Платна послуга) Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat

Схвалені виробники

Хочете бути внесеним до списку схвалених виробників (потрібне затвердження)? Будь ласка, завантажте та заповніть ця форма і надіслати назад до [захищено електронною поштою]

Зверніться до нас за іншою допомогою

Зв'яжіться з нами для отримання іншої інформації або послуг Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat