М'ясні екстракти, яловичина CAS#: 68990-09-0; ChemWhat Код: 98189
Імена та ідентифікатори |
Назва продукту | М'ясні екстракти, яловичина |
Синоніми | М'ясні екстракти, яловичина; МАСОВИЙ ЕКСТРАКТ В СУХОМУ ГРАНУЛЯЦІЇ ДЛЯ МІКРОБІОЛОГІЇ; МЯСНИЙ ЕКСТРАКТ ДЛЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ; бактеріологічний; Екстракт яловичини; ЕКСТРАКТ З БУТИНКИ |
CAS реєстраційний номер | 68990-09-0 |
Молекулярна формула | N / A |
Молекулярна вага | 0 |
EINECS | 273-578-7 |
Інші номери реєстру | |
Більше ідентифікаторів на PubChem | Імена IUPA, InChI, InChI Key, Canonical SMILES, І т.д. |
Хімічні та фізичні властивості |
зберігання | Зберігати при + 15 ° C до + 25 ° C. |
Цвітість | H2O: розчинний |
PH | 6-7 (20 г / л, H2O, 20 ℃) |
Система реєстрації речовин EPA | М'ясні екстракти, яловичина (68990-09-0) |
Безпека та небезпеки(Коди та фрази) |
Більше безпеки та небезпеки від PubChem | Сигнал, Повідомлення про небезпеку GHS, Коди запобіжних заяв тощо |
Література |
Література на PubChem | Посилання на синтез, Посилання на метаболіт тощо. |
Патенти |
Патенти на PubChem | Пов’язані патенти на цей виріб |
Транспортування, зберігання та використання |
транспорт | Немає інформації |
зберігання | Немає інформації |
Використання | Немає інформації |
Спектральні властивості |
Немає інформації |
Придбати реагент | |
Немає постачальника реагенту? | Надішліть швидкий запит на адресу ChemWhat |
Хочете бути вказаними тут як постачальники реагентів? (Платна послуга) | Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat |
Схвалені виробники | |
Хочете бути внесеним до списку схвалених виробників (потрібне затвердження)? | Будь ласка, завантажте та заповніть ця форма і надіслати назад до [захищено електронною поштою] |
Зверніться до нас за іншою допомогою | |
Зв'яжіться з нами для отримання іншої інформації або послуг | Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat |