Endo-3-amine-9-methyl-9-azabicyclo[3,3,1]nonane CAS#: 76272-56-5; ChemWhat Код: 44339
Імена та ідентифікатори |
Назва продукту | Ендо-3-амін-9-метил-9-азабіцикло [3,3,1] нонан |
Синоніми | 1-AMINO-9-METHYL-9-AZABICYCLO[3,3,1]-NONANE;9-METHYL-9-AZA-BICYCLO[3,3,1]NON-3-YL-AMINE;ENDO-3-AMINE-9-METHYL-9-AZABICYCLO[3,3,1]NONAN;ENDO-3-AMINE-9-METHYL-9-AZABICYCLO[3,3,1]NONANE;ENDO-3-AMINE-9-METHYL-AZABICYCLO[3.3.1] NONANE;ENDO-3-AMINO-9-METHYL-9-AZABICYCLO[3.3.1]NONANE;ENDO-9-METHYL-9-AZA-BICYCLO[3.3.1]NON-3-YLAMINE;ENDO-9-METHYL-9-AZABICYCLO3,3,1-NONAN-3-AMINE |
CAS реєстраційний номер | 76272-56-5 |
Молекулярна формула | C |
Молекулярна вага | 154.25 |
EINECS | |
Інші номери реєстру | ; |
Імена IUPA, InChI, InChI Key, Canonical SMILES, І т.д.: | Імена IUPA, InChI, InChI Key, Canonical SMILES, І т.д. |
Хімічні та фізичні властивості |
Точка Кипіння | 115-119 ° C (18 мм рт. Ст.) |
зберігання | холодильник |
Інші властивості від PubChem | Топологічна площа полярної поверхні, моноізотопна маса тощо. |
Безпека та небезпеки(Коди та фрази) |
Більше безпеки та небезпеки від PubChem | Сигнал, Повідомлення про небезпеку GHS, Коди запобіжних заяв тощо |
Література |
Література на PubChem | Посилання на синтез, Посилання на метаболіт тощо. |
Патенти |
Патенти на PubChem | Пов’язані патенти на цей виріб |
Транспортування, зберігання та використання |
транспорт | Немає інформації |
зберігання | Немає інформації |
Використання | Немає інформації |
Спектральні властивості |
Немає інформації |
Придбати реагент | |
Немає постачальника реагенту? | Надішліть швидкий запит на адресу ChemWhat |
Хочете бути вказаними тут як постачальники реагентів? (Платна послуга) | Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat |
Схвалені виробники | |
Хочете бути внесеним до списку схвалених виробників (потрібне затвердження)? | Будь ласка, завантажте та заповніть ця форма і надіслати назад до [захищено електронною поштою] |
Зверніться до нас за іншою допомогою | |
Зв'яжіться з нами для отримання іншої інформації або послуг | Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat |