5-Formyl-2,4-dimethyl-1H-pyrrole-3-carboxylic acid CAS#: 253870-02-9; ChemWhat Код: 17375
Імена та ідентифікатори |
Назва продукту | 5-Форміл-2,4-диметил-1Н-пірол-3-карбонова кислота |
Синоніми | 5-FORMYL-2,4-DIMETHYL-1H-PYRROLE-3-CARBOXYLIC ACID;3,5-DIMETHYL-2-FORMYLPYRROLE-4-CARBOXYLIC ACID;5-Formyl-2,4-dimethylpyrrole-3-carboxylic acid;5-formyl-2,4-dimethyl-1h-pyrrole-3-carboxy acid;5-FORMYL-2,4-DIMETHYL-1H-PYRROLE-3-CARBOXYLIC ACID 98%;5-ForMyl-2,4-diMethyl-1H-;Sunitinib interMediate;2,4-Dimethyl-5-formyl-1H-pyrrole-3-carboxylic acid 97% |
CAS реєстраційний номер | 253870-02-9 |
Молекулярна формула | C |
Молекулярна вага | 167.16 |
EINECS | |
Інші номери реєстру | ; |
Імена IUPA, InChI, InChI Key, Canonical SMILES, І т.д.: | Імена IUPA, InChI, InChI Key, Canonical SMILES, І т.д. |
Хімічні та фізичні властивості |
форма | Solid |
Розчинність у воді | Трохи розчинний у воді. |
Інші властивості від PubChem | Топологічна площа полярної поверхні, моноізотопна маса тощо. |
Безпека та небезпеки(Коди та фрази) |
Коди небезпеки | Xi |
Більше безпеки та небезпеки від PubChem | Сигнал, Повідомлення про небезпеку GHS, Коди запобіжних заяв тощо |
Література |
Література на PubChem | Посилання на синтез, Посилання на метаболіт тощо. |
Патенти |
Патенти на PubChem | Пов’язані патенти на цей виріб |
Транспортування, зберігання та використання |
транспорт | Немає інформації |
зберігання | Немає інформації |
Використання | Немає інформації |
Спектральні властивості |
Немає інформації |
Придбати реагент | |
Немає постачальника реагенту? | Надішліть швидкий запит на адресу ChemWhat |
Хочете бути вказаними тут як постачальники реагентів? (Платна послуга) | Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat |
Схвалені виробники | |
Хочете бути внесеним до списку схвалених виробників (потрібне затвердження)? | Будь ласка, завантажте та заповніть ця форма і надіслати назад до [захищено електронною поштою] |
Зверніться до нас за іншою допомогою | |
Зв'яжіться з нами для отримання іншої інформації або послуг | Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat |