Собачий білок CEACAM-1/CD66a, номер доступу: XP_038509497, номер CAS: 3202-706-2045; ChemWhat Код: 1414541
огляд
Опис товару: | Рекомбінантний собачий білок CEACAM-1/CD66a експресується з HEK293 з His-міткою на С-кінці. Він містить Gln35-Gly424. |
Біотинільований |
Специфікація
Мета | CEACAM-1/CD66a |
Синоніми | |
Ідентифікатор гена/білка (приєднання) | XP_038509497 |
Види | Ікла |
Точна послідовність | Gln35-Gly424 |
Молекулярна вага | Білок має прогнозовану молекулярну масу 43.62 кДа. Завдяки глікозилюванню білок мігрує до 68-88 кДа на основі результату трис-біс-ПААГ. |
діяльність | |
Тег продукту | С-Його |
Експрес-система | HEK293 |
Ендотоксин | Менше 1EU за ug за методом LAL. |
Транспортування, відновлення та зберігання
Форма | Ліофілізований |
Доставка | Транспортується при температурі навколишнього середовища. |
Формулювання | Ліофілізований з 0.22 мкм фільтрованого розчину в PBS (pH 7.4). Зазвичай перед ліофілізацією додають 8% трегалози як захисний засіб. |
Відновлення | Перед відкриттям пробірки відцентрифугувати. Рекомендується розведення до концентрації понад 100 мкг/мл. Розчиніть ліофілізований білок у дистильованій воді. |
Стабільність і зберігання | Відновлений білок стабільний при -80°C протягом 12 місяців, 4°C протягом 1 тижня. Використовуйте морозильну камеру з ручним розморожуванням і уникайте повторних циклів заморожування-розморожування. |
Спектри перевірки
Спектри |
Придбати реагент | |
ChemWhat 1414541 | > 95 %, як визначено трис-біс-ПААГ; > 95 %, як визначено ВЕРХ |
Немає постачальника реагенту? | Надішліть швидкий запит на адресу ChemWhat |
Хочете бути вказаними тут як постачальники реагентів? (Платна послуга) | Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat |
Схвалені виробники | |
Хочете бути внесеним до списку схвалених виробників (потрібне затвердження)? | Будь ласка, завантажте та заповніть ця форма і надіслати назад до [захищено електронною поштою] |
Зверніться до нас за іншою допомогою | |
Зв'яжіться з нами для отримання іншої інформації або послуг | Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat |