Мишачий білок SPP1/OPN, номер доступу: P10923, номер CAS: 3202-706-2283; ChemWhat Код: 1414767
огляд
Опис товару: | Рекомбінантний білок SPP1/OPN миші експресується з HEK293 з His-міткою на С-кінці. Він містить Leu17-Asn294. |
Біотинільований |
Специфікація
Мета | SPP1/OPN |
Синоніми | остеопонтин; Кістковий сіалопротеїн 1; нефропонтин; СПП-1; БНСП; ОПН; SPP1; уропонтин; БСП-1; ЕТА-1; BSPI |
Ідентифікатор гена/білка (приєднання) | P10923 |
Види | миша |
Точна послідовність | Leu17-Asn294 |
Молекулярна вага | Білок має прогнозовану молекулярну масу 31.8 кДа. Завдяки глікозилюванню білок мігрує до 50-60 кДа на основі результату трис-біс-ПААГ. |
діяльність | |
Тег продукту | С-Його |
Експрес-система | HEK293 |
Ендотоксин | Менше 1EU за ug за методом LAL. |
Транспортування, відновлення та зберігання
Форма | Ліофілізований |
Доставка | Транспортується при температурі навколишнього середовища. |
Формулювання | Ліофілізований з 0.22 мкм фільтрованого розчину в PBS (pH 7.4). Зазвичай перед ліофілізацією додають 8% трегалози як захисний засіб. |
Відновлення | Перед відкриттям пробірки відцентрифугувати. Рекомендується розведення до концентрації понад 100 мкг/мл. Розчиніть ліофілізований білок у дистильованій воді. |
Стабільність і зберігання | Відновлений білок стабільний при -80°C протягом 12 місяців, 4°C протягом 1 тижня. Використовуйте морозильну камеру з ручним розморожуванням і уникайте повторних циклів заморожування-розморожування. |
Спектри перевірки
Спектри | |
Придбати реагент | |
ChemWhat 1414767 | > 95 %, як визначено трис-біс-ПААГ; > 95 %, як визначено ВЕРХ |
Немає постачальника реагенту? | Надішліть швидкий запит на адресу ChemWhat |
Хочете бути вказаними тут як постачальники реагентів? (Платна послуга) | Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat |
Схвалені виробники | |
Хочете бути внесеним до списку схвалених виробників (потрібне затвердження)? | Будь ласка, завантажте та заповніть ця форма і надіслати назад до затверджені виробники@chemwhat.com |
Зверніться до нас за іншою допомогою | |
Зв'яжіться з нами для отримання іншої інформації або послуг | Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat |