Антитіло до пепсиногену II (Pepsinogen II, PG II, Zymogen of pepsin CAS#: 9001-10-9); ChemWhat Код: 1394143

антигенОписвластивості
Інформація про безпекузображеньІнша інформація

антиген

ІМ'ЯПепсиноген II (PG II)
СинонімиPG II; пепсин; 9001-10-9; Пепсиноген
ПослідовністьAVVKVPLKKF KSIRETMKEK GLLGEFLRTH KYDPAWKYRF GDLSVTYEPM AYMDAAYFGE ISIGTPPQNF LVLFDTGSSN LWVPSVYCQS QACTSHSRFN PSESSTYSTN GQTFSLQYGS GSLTGFFGYD TLTVQSIQVP NQEFGMGLSENE PGTNFVYAQF DGIMGLYALGAYM QVFDESVATSP SP LVFDESVAT QGSSGGAVV FGGVDSSLYT GQIYWAPVTQ ELYWQIGIEE FLIGGQASGW CSEGCQAIVD TGTSLLTVPQ QYMSALLQAT GAQEDEYGQF LVNCNSIQNL PSLTFIINGV EFPLPPSSYI LSNNGYCTVG VEPTYLSSQN GQPLWILGDV FLRSYYSVYD LGNNRVGFAT AAHHHHHH

Опис

ІМ'ЯАнти-пепсиноген II антитіло
СинонімиАнтитіло проти PG II; Антитіло до пепсиногену II; Антитіло до PG II
ГосподарМиша; Коза; Кролик
реактивністьВсі види
Тип продукту антитіла  Первинний
СкористайтесьВиявлення; Захоплення
Кон'югат Некон'югований; Біотин; БТР; Лужна фосфатаза (AP); FITC; HRP; PE
СпецифічністьВизнає Пепсиноген II. Не взаємодіє з людським пепсиногеном I.
додатокІФА; Імуногістохімія (IHC); Вестерн-блотинг (СБ); Імунофлюоресценція (нерухомі клітини) (IF / ICC); Імунопреципітація (ІП); Клітинна ІФА (cELISA); Імуноаналіз (ІА); Імуноцитохімія (ICC)

властивості

ФормаРідкий / Ліофілізований
ОбробкаПеред використанням розчин антитіла слід обережно перемішати.
умови зберіганняЗберігати при температурі 4 ° C для частого використання. Зберігається при -20 ° C у морозильній камері з ручним розморожуванням протягом року без втрати активності. Уникайте повторних циклів заморожування-відтавання.
КлональністьМоноклональні / поліклональні
ІзотипIgG

Інформація про безпеку

РИДАДРNONH для всіх видів транспорту
Точка спалаху (F) Не підтримується
Точка спалаху (C) Не підтримується

зображень

ELISAПепсиноген II в Елісі
SDS-сторінка та Світовий банкПепсиноген II SDS-PAGE та WB

Інша інформація

Про антигенПепсиноген II, також відомий як прогастріцин або PGC (пепсиноген С), є аспарагіновою протеазою, що експресується переважно в головних клітинах шлунку, і є новим маркером клітин типу 2 з перевагами перед багатьма сучасними маркерами, що використовуються для ідентифікації клітин типу 2 у легенях, що розвиваються . Він бере участь у протеолізі та пептидолізі. Цей білок має 2 ізоформи, отримані шляхом альтернативного сплайсингу.
Додаткова інформаціяПепсиноген складається з єдиного поліпептидного ланцюга з 375 амінокислот із середньою молекулярною масою 42 кД. PG I (ізофермент 1-5) секретується головним чином головними клітинами слизової оболонки фундалу, тоді як PG II (ізофермент 6-7) секретується пілоричними залозами та проксимальною слизовою оболонкою дванадцятипалої кишки.
Попередник відображає кількість клітин на поверхні шлунка, а також клітин залоз і опосередковано контролює атрофію шлунка. Вони також надзвичайно стабільні, оскільки виконують свою роботу в суворих умовах травної системи. Атрофія слизової тіла призводить до низького синтезу пепсиногену I, отже, до низького його викиду в сироватці. Сироватковий пепсиноген I вказує на функцію та стан слизової оболонки шлунка.
пепсиноген1

Придбати реагент

Немає постачальника реагенту? Надішліть швидкий запит на адресу ChemWhat
Хочете бути вказаними тут як постачальники реагентів? (Платна послуга) Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat

Схвалені виробники

Хочете бути внесеним до списку схвалених виробників (потрібне затвердження)? Будь ласка, завантажте та заповніть ця форма і надіслати назад до [захищено електронною поштою]

Зверніться до нас за іншою допомогою

Зв'яжіться з нами для отримання іншої інформації або послуг Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat