Антитіло до пепсиногену I (Pepsinogen I, PG I, Zymogen of pepsin CAS#: 9001-10-9); ChemWhat Код: 1394130

антигенОписвластивості
Інформація про безпекузображеньІнша інформація

антиген

ІМ'ЯПепсиноген I (PG I)
СинонімиPG I; пепсин; 9001-10-9; Пепсиноген
ПослідовністьIMYKVPLIRK KSLRRTLSER GLLKDFLKKH NLNPARKYFP QWEAPTLVDE QPLENYLDME YFGTIGIGTP AQDFTVVFDT GSSNLWVPSV YCSSLACTNH NRFNPEDSST YQSTSETVSI TYGTGSMTGI LGYDTVQVGG ISDTNQIFGL SETEPGSFLY YAPFDGILGL AYPSISSSGA QFQGSADYVLSDNIQ VIFGGIDSS YYTGSLNWVP VTVEGYWQIT VDSITMNGEA IACAEGCQAI VDTGTSLLTG PTSPIANIQS DIGASENSDG DMVVSCSAIS SLPDIVFTIN GVQYPVPPSA YILQSEGSCI SGFQGMNLPT ESGELWILGD VFIRQYFTVF DRANNQVGLA PVAHHHHHHH

Опис

ІМ'ЯАнти-пепсиноген I антитіло
СинонімиАнти-PG I антитіло; Антитіло до пепсиногену I; PG I антитіло
ГосподарМиша; Коза; Кролик
реактивністьВсі види
Тип продукту антитіла  Первинний
СкористайтесьВиявлення; Захоплення
Кон'югат Некон'югований; Біотин; БТР; Лужна фосфатаза (AP); FITC; HRP; PE
СпецифічністьРозпізнає пепсиноген I. Не перехресно реагує з людським пепсиногеном II.
додатокІФА; Імуногістохімія (IHC); Вестерн-блотинг (СБ); Імунофлюоресценція (нерухомі клітини) (IF / ICC); Імунопреципітація (ІП); Клітинна ІФА (cELISA); Імуноаналіз (ІА); Імуноцитохімія (ICC)

властивості

ФормаРідкий / Ліофілізований
ОбробкаПеред використанням розчин антитіла слід обережно перемішати.
умови зберіганняЗберігати при температурі 4 ° C для частого використання. Зберігається при -20 ° C у морозильній камері з ручним розморожуванням протягом року без втрати активності. Уникайте повторних циклів заморожування-відтавання.
КлональністьМоноклональні / поліклональні
ІзотипIgG

Інформація про безпеку

РИДАДРNONH для всіх видів транспорту
Точка спалаху (F) Не підтримується
Точка спалаху (C) Не підтримується

зображень

ELISA
SDS-сторінка та Світовий банк

Інша інформація

Про антигенПепсиноген I належить до сімейства пептидаз А1. Він демонструє особливо широку специфічність, і хоча зв'язки, що включають фенілаланін та лейцин, є переважними, багато інших також розщеплюються певною мірою. Ген має 388 амінокислотного білка з 15 амінокислотним сигнальним пептидом і 46 амінокислотними пропептидами. PGA5: Пепсиноген 5, група I (пепсиноген А). Пепсиногени є неактивними попередниками пепсину, основної кислотної протеази, що міститься в шлунку. Пепсин - один з основних протеолітичних ферментів, що виділяються слизовою оболонкою шлунка. Пепсин складається з єдиного поліпептидного ланцюга і виникає з його попередника, пепсиногену, шляхом видалення 41-амінокислотного сегмента з N-кінця. Пепсиноген синтезується в слизовій оболонці шлунка, і соляна кислота, яка також виробляється слизовою оболонкою шлунка, необхідна для перетворення неактивного ферменту та підтримання оптимальної кислотності (рН 1-3) для функції пепсину. Пепсин особливо ефективний при розщепленні пептидних зв’язків з участю ароматичних амінокислот. Пепсин виявляє надзвичайно широку специфічність; хоча зв'язки за участю фенілаланіну та лейцину є кращими, багато інших також певною мірою розщеплюються. PGA5 є членом підродини А1 сімейства пепсинів і є переважною ендопептидазою в шлунковому соку хребетних. PGA5 інгібується яйцеклітиною-1, маточним серпіном.
Додаткова інформаціяПепсиноген I, попередник пепсину, виробляється слизовою оболонкою шлунка і виділяється в просвіт шлунка та периферичний кровообіг. Пепсиноген складається з єдиного поліпептидного ланцюга з 375 амінокислот із середньою молекулярною масою 42 кД. PG I (ізофермент 1-5) секретується головним чином головними клітинами слизової оболонки фундалу, тоді як PG II (ізофермент 6-7) секретується пілоричними залозами та проксимальною слизовою оболонкою дванадцятипалої кишки.
Попередник відображає кількість клітин на поверхні шлунка, а також клітин залоз і опосередковано контролює атрофію шлунка. Вони також надзвичайно стабільні, оскільки виконують свою роботу в суворих умовах травної системи. Атрофія слизової тіла призводить до низького синтезу пепсиногену I, отже, до низького його викиду в сироватці. Сироватковий пепсиноген I вказує на функцію та стан слизової оболонки шлунка.

Придбати реагент

Немає постачальника реагенту? Надішліть швидкий запит на адресу ChemWhat
Хочете бути вказаними тут як постачальники реагентів? (Платна послуга) Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat

Схвалені виробники

Хочете бути внесеним до списку схвалених виробників (потрібне затвердження)? Будь ласка, завантажте та заповніть ця форма і надіслати назад до [захищено електронною поштою]

Зверніться до нас за іншою допомогою

Зв'яжіться з нами для отримання іншої інформації або послуг Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat