анти-D-димерне антитіло; ChemWhat Код: 1394014

антигенОписвластивості
Інформація про безпекузображеньІнша інформація

антиген

ІМ'ЯD-димер
СинонімиФрагмент деградації фібрину; Фрагмент D-димер

Опис

ІМ'ЯАнти-D-Dimer антитіло
СинонімиD-димерне антитіло, анти-D-димерне антитіло, Ddimer-антитіло, D-димерне антитіло
ГосподарМиша; Коза; Кролик
реактивністьВсі види
Тип продукту антитіла  Первинний
СкористайтесьВиявлення; Захоплення
Кон'югат Некон'югований; Біотин; БТР; Лужна фосфатаза (AP); FITC; HRP; PE
СпецифічністьВін розпізнає епітопи, які знаходяться між амінокислотами 86 і 302 в гамма-ланцюгу ланцюгів фрагмента D фібриногену (фрагмент D) та інших зшитих продуктів деградації фібрину, що містять D-димер, але не реагують з фрагментом D або E, фібриногеном або продукти розпаду фібриногену.
додатокІФА; Імуногістохімія (IHC); Вестерн-блотинг (СБ); Імунофлюоресценція (нерухомі клітини) (IF / ICC); Імунопреципітація (ІП); Клітинна ІФА (cELISA); Імуноаналіз (ІА); Імуноцитохімія (ICC)

властивості

ФормаРідкий / Ліофілізований
ОбробкаПеред використанням розчин антитіла слід обережно перемішати.
умови зберіганняЗберігати при температурі 4 ° C для частого використання. Зберігається при -20 ° C у морозильній камері з ручним розморожуванням протягом року без втрати активності. Уникайте повторних циклів заморожування-відтавання.
КлональністьМоноклональні / поліклональні
ІзотипIgG

Інформація про безпеку

РИДАДРNONH для всіх видів транспорту
Точка спалаху (F) Не підтримується
Точка спалаху (C) Не підтримується

зображень

Анти-D-Dimer антитілоАнти-D-Dimer антитіло

Інша інформація

Про антигенD-димер (або D-димер) - продукт розпаду фібрину (або FDP), невеликий фрагмент білка, присутній у крові після того, як тромб розщеплюється фібринолізом. Він названий так, оскільки містить два D фрагменти білка фібрину, з’єднані поперечним зв’язком.
Клінічний діагнозКонцентрація D-димеру може бути визначена аналізом крові для діагностики тромбозу. З моменту введення в 1990-х роках він став важливим тестом, який проводили у суб'єктів із підозрою на тромботичні розлади. Хоча негативний результат практично виключає тромбоз, позитивний результат може свідчити про тромбоз, але не виключає інших потенційних причин. Отже, основним його використанням є виключення тромбоемболічної хвороби, де ймовірність низька. Крім того, він використовується для кваліфікації розладу крові з порушеннями внутрішньосудинної коагуляції (ДВЗ).
Підвищений рівень DDimer виявляється у випадках ДВЗ, тромбозу глибоких вен (ТГВ) та легеневої емболії (ТЕЛА), але інші обставини також можуть призвести до високих рівнів, таких як літній вік, вагітність, рак, захворювання печінки та інфекції.
Підвищена концентрація D-димеру може спостерігатися при різних захворюваннях та під час фібринолітичної терапії (наприклад, стрептокіназою та t-PA). При всіх захворюваннях з підвищеною активацією (наприклад, тромбоемболія та ДВЗ) спостерігався гіперфібриноліз як зустрічна реакція на підвищене утворення фібрину. D-димер є маркером для цього гіперфібринолізу. Таким чином, підвищені концентрації D-димеру можна спостерігати при тромбоемболічних захворюваннях (тромбоемболія легеневої артерії, глибокий венозний тромбоз), лейкемії та сепсисі, внутрішньо та післяопераційно, при фізичному та психічному стресі та під час позателесного кровообігу.

Придбати реагент

Немає постачальника реагенту? Надішліть швидкий запит на адресу ChemWhat
Хочете бути вказаними тут як постачальники реагентів? (Платна послуга) Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat

Схвалені виробники

Хочете бути внесеним до списку схвалених виробників (потрібне затвердження)? Будь ласка, завантажте та заповніть ця форма і надіслати назад до [захищено електронною поштою]

Зверніться до нас за іншою допомогою

Зв'яжіться з нами для отримання іншої інформації або послуг Натисніть тут, щоб зв’язатися ChemWhat